Rijschool Kamran heeft in de afgelopen jaren al heel veel leerlingen met faalangst begeleid tot het behalen van hun rijbewijs. Daarnaast hebben we ook veel personen geholpen de weg weer op te gaan, omdat ze wel hun rijbewijs hebben maar gewoon weg niet meer durven te rijden. Door het zelfvertrouwen een upgrade te geven gaan onze leerlingen weer met veel plezier de weg op.

Wij proberen jou graag weer de weg op te krijgen op een veilige en verantwoordelijke manier.

Rijschool Kamran begeleidt jou van begin tot eind. (Faalangst rijschool Kamran Almere)

Heb je last van faalangst of kun je wel een opfris rijles gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag direct een proefles aan!

Waarom je rijbewijs halen bij rijschool Kamran

  • Gratis proefles; Bij rijschool Kamran krijg je eerst een gratis proefles. Dat geeft jou een goede indruk over hoe onze lessen zijn en hoe professioneel onze instructeur is. En dat is wel zo prettig! Dit is de basis voor jouw succes.
  • Geen wachttijden; wil je na de proefles meteen gaan beginnen met de autorijlessen? Dat kan! Bij rijschool Kamran kennen wij geen wachttijden.
  • Professioneel; Wij zijn professioneel en deskundigheid. Je kunt er zeker van zijn dat je goed wordt voorbereid voor jouw rijexamen. (Faalangst rijschool Kamran Almere)

Als je last hebt van faalangst of je bent te zenuwachtig om te laten zien wat je kunt dan kunnen we voor je bij het CBR een faalangstexamen aanvragen. Je krijgt dan een examinator die is getraind om mensen met faalangst te begeleiden. Hij of zij heeft ook meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen. Voor het faalangstexamen heb je in totaal 1 uur en 20 minuten de tijd. Daarvan is 35 minuten voor de examenrit. De overige tijd is voor een time-out en om zoveel mogelijk voor rust te zorgen. Natuurlijk moet je wel precies hetzelfde kunnen als mensen die het gewone rijexamen doen.

Jarenlange ervaring

Hoge kwaliteit

Rijles op maat